Министър-председателят Бойко Борисов изпрати поздравителна телеграма на Зоран Тегелтия по повод

...
Министър-председателят Бойко Борисов изпрати поздравителна телеграма на Зоран Тегелтия по повод
Коментари Харесай

Борисов към Тегелтия: С вашия опит Босна и Херцеговина ще постигне напредък

Министър-председателят Бойко Борисов изпрати приветствена депеша на Зоран Тегелтия по мотив избирането му на поста председателстващ Съвета на министрите на Босна и Херцеговина.

„ Убеден съм, че с Вашия персонален принос и дълготраен професионален опит Босна и Херцеговина ще реализира прогрес, който ще бъде забележим и ще отговори на високите упования на жителите за обществени и стопански промени, ще издигне върховенството на закона и битката с корупцията в съществени вътрешнополитически цели “, написа в телеграмата министър председателят Борисов.

Българският министър-председател акцентира, че в границите на съпредседателството на Берлинския развой през 2020 година България ще продължи да поддържа Босна и Херцеговина в европейската ѝ интеграция и в трансформацията на Западните Балкани в кротичък и проспериращ район.

В приветствената депеша министър председателят Бойко Борисов изразява и задоволството си от дейния политически разговор през последните години както на двустранно, по този начин и на интернационално ниво, осведомят от държавната пресслужба.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР